Over Silvia

Praktijk voor Hypnotherapie Zeeland

Levensreiziger
Tot  1990 heb ik gewerkt in de reiswereld. En als levensreiziger heb ik veel reizen in de wereld gemaakt.
Mijn horizon verbreden is mijn  passie. Om nog verder mijn blik te verruimen ben ik 1990 gestart als maatschappelijk werker. In 1995 heb ik mijn studie HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond.
Tijdens en na deze opleiding heb ik gewerkt in de  jeugdhulpverlening en  de verslavingszorg.
Vanuit  de behoefte om mijn werk te verdiepen, ben ik in 2003 gestart met  een  opleiding Eclectische Psychotherapie.
In 2006 slaagde ik voor de beroepsopleiding Hypnotherapie en werd ik ook NLP Practioner.

Erkende praktijk
Sinds 2006 heb ik een praktijk voor hypnotherapie aan huis. Cliënten zoeken mijn hulp bij problemen zoals angsten, depressie en levensvragen. Mijn begeleiding is altijd gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling.
Ik heb me in 2006 aangesloten bij de beroepsverenigingen NBVH en RBCZ erkend door Zorgverzekeraars. En in 2012 werd ik  lid van  de Vereniging van TalentenCoaches.


Studies

Als mens én als therapeut wil ik steeds blijven groeien. Ik heb mijzelf verder verdiept in Jungiaanse en Archetypische psychologie. Hypnotherapie is de basis van mijn werk en (bijna) alle begeleidingsvormen die ik aanbied. Mijn begeleiding is altijd gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling.
Sinds 2011 heb ik mij ook verdiept en o.a. bijgeschoold in de archetypische en spirituele astrologie in het algemeen en godinnen in de mythologie in het bijzonder. Ik werk soms ook met de astrologische Tarotkaarten Symbolon. Het zijn onderwerpen die kaders aanreiken ten aanzien van het persoonlijk ( en collectief ) onbewuste. Het dient mij als hypnotherapeut en mijn clienten om de onbewuste en bewuste binnenwereld van de mens te ordenen en inzicht in te verkrijgen.

Erkenning en Vergoeding
Ik ben erkend hypnotherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten, de RBCZ en de SCAG.

Hypnotherapie komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekering.
De vergoeding is afhankelijk van de individuele polis en verschilt per zorgverzekeraar.
U kunt zich hierover het best en het snelst informeren bij uw zorgverzekering.

Ik houd mij aan de beroepscode van de NBVH
Als lid van de RBCZ valt mijn hulpverlening onder het klacht- en tuchtrecht van de SCAG.

lid NBVH: lic. no. 06102B lid RBCZ: lic.no. 403003R

AGB code zorgverlener: 90034963 AGB code praktijk:9013912

Kamer van Koophandel: 20162986


white space left