Talentenspel

Praktijk voor Hypnotherapie Zeeland

Het Talentenspel

Een persoonlijk ontwikkelings-traject

Kort tijdsbestek
Dit begeleidingstraject is een duidelijke, afgebakende methode met een kop en een staart.
We brengen in kaart welke talenten je hebt. We werken met archetypische talenten. Het gaat er dus niet om of je heel goed in rekenen of Frans of iets dergelijks bent.

Wat zeggen de talenten?

Maar wie bijvoorbeeld het archetypische talent Krijger heeft, is een strijdvaardig persoon. Heb je het talent Herbergier dan betekent dat, dat je in staat bent een warme gastvrije sfeer te creëren.
Zo zijn er bijna honderd archetypische talenten, waar van je er 12 mag kiezen.  Waarvan jij voelt dat je ze in huis hebt.
Deze 12 talenten gaan we verder onderzoeken, onder andere met hypnotherapeutische technieken. Door dat het archetypen zijn, krijg je gemakkelijker dieper inzicht in hoe ze in jou en voor jou werken. Hoe ze zich tot elkaar verhouden en wat zijn hun sterke en zwakke kanten.

Persoonlijk leiderschap

Er wordt gewerkt op het onbewuste niveau met behulp van trance, maar mede door het werken met kaartjes en speelborden worden de processen concreet zichtbaar. Gewenste veranderingen kunnen dan ook op allerlei niveaus doorgevoerd worden.
Het talentenspel kan je helpen de innerlijke huishouding van de binnenwereld op orde te brengen en vergroot daarmee het persoonlijk leiderschap.

Bewust kiezen

Van binnenuit kun je dan bewuster gaan kiezen hoe jij jezelf en jouw talenten in de buitenwereld wilt zetten.
De wereld overkomt jou niet langer, maar jij kiest hoe je de wereld tegemoet wil treden.
De talenten horen bij jou. Je hebt ze dan ook niet voor niets. Je hebt deze talenten om iets voor jezelf en voor de wereld te doen. Waar jij gelukkig van wordt, kun je doorgeven. De talenten wijzen je hier naar de weg. Wat is jouw echte missie in de wereld, wat is jouw zielsverlangen.

Informeer voor een persoonlijk aanbod op maat. Het Talentenspel kan zowel individueel als in een groep ( minimaal 2) gespeeld worden.
Kijk bij de agenda wanneer er weer een workshop Talentenspel in 1 dag plaatsvindt. Of meld je aan met je eigen groep of partner.

Het talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans. Bekijk hier de website.
Silvia Apner is lid van de Vereniging van Talentencoaches en gecertificeerd om zowel individuen als groepen te begeleiden.

Reacties van de Talentenspelers:

“Ik heb deze dag als super interessant en leerzaam ervaren!”
“Het heeft inzicht en vooral overzicht gegeven.”
“Dankjewel voor deze waardevolle dag.
“De sfeer was goed en veilig, ik voelde me thuis.
“Een groot compliment voor het werken met onze groep, dat je ieder zijn proces opmerkt en bewaakt. ”
“Ik vond je energie erg prettig en hoe je op ieder individu afstemde.”
“Bedankt voor je volledige aandacht, inzet en wijsheid. En natuurlijk het geweldige Talentenspel zelf”

white space left