Reis van de held

Verlangen
Op een bepaald moment in je leven kom je op een punt dat je verlangt naar verandering. Of omstandigheden verlangen dat je een bepaalde verandering in je leven aanbrengt.

Universeel ontwikkelingsproces
Dit is de oproep om een nieuwe weg in te slaan. Deze weg en de processen die je dan doorgaat worden beschreven in de Reis van de Held. Het is het universele ontwikkelingsproces van elk mens, die er voor kiest zijn eigen weg te gaan.

Bewuster, sterker en beter voorbereid
Op dit pad vind je hindernissen en begeleiders. Het bewust blijven van jouw reisdoel, helpt je om onderweg de juiste keuzes te maken. Kennis van en inzicht in deze archetypische fasen en stappen, maakt je bewuster en daardoor sterker en beter voorbereid.

De Reis van Held is de uitkomst van het levenswerk van Joseph Campbell.  Hij bestudeerde alle grote mythen en sagen van de wereld door alle tijden heen. Uiteindelijk destilleerde hij hieruit een verhaal dat het universele ontwikkelingsproces van de mens omschrijft.

De Reis van Held of delen daarvan zijn te herkennen in sprookjes en mythen. Maar ook in hedendaagse films, boeken en televisieseries.

Ik coach jou vanuit de achtergrond van dit verhaal,
om zelf de Held in jouw levensverhaal te worden.
white space left