Ontspanningscoach

In onze maatschappij zijn we vooral gericht op inspanning, presteren en resultaten. Bovendien zijn we ook steeds gericht op het ervaren van prikkels van buiten af.

Rust en balans
Ons lichaam en onze geest weten vaak niet meer hoe we kunnen ontspannen. Toch is rust onontbeerlijk om in balans te blijven. Maar soms zijn we  ver doorgeslagen in moeten en doen. En je voelt je  opgejaagd. Het lukt niet meer goed om te  ontspannen. Geest en lichaam zijn dit als het ware afgeleerd.
Met behulp van ademhalings- en meditatieoefeningen leer je hoe je lichaam en geest weer kunt ontspannen.  En te leven in het hier en nu. Dit oefenen we samen in de praktijk.

Hoogsensitief
Ook als je hoogsensitief bent, kun je leren om je beter af te sluiten voor prikkels van buitenaf. Geleide meditaties en visualisaties zijn heel goede methodes om beter in je eigen energie te blijven.

We oefenen in de praktijk en je krijgt ook hierbij gratis audio opnames om daar thuis mee verder te gaan.

Mediteren:  voor Innerlijke Aandacht, Balans en Groei.

Regelmatig organiseer ik in de praktijk begeleide meditaties:

Kennis of ervaring is niet nodig. Je kunt het gewoon  ervaren. Je mag  los per keer deelnemen. In verband met de praktijkruimte zijn we met maximaal 7 personen.  Het duurt ongeveer een uur. Nadien is er, als je dat wilt,  nog gelegenheid om na te praten en thee te drinken. Ik streef naar een ongedwongen en rustige sfeer.

Kosten: € 8,00 per keer. Contant betalen. Graag vooraf even aanmelden. Kijk bij Contact

Ga naar Evenementen voor de data van de komende tijd.

white space left